Bame cu carne de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • bame
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • pasta de tomate
  • vin alb
  • rosii
  • lamaie
  • sare
  • sare de lamaie
  • otet
  • supa de oase
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu putina supa de oase cca 30 min. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, cantitatea de supa ramasa si se continua fierberea. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga bamele, felii de rosii, sare si se continua fierberea 30 min. Spre sfarsit se adauga vin si sare de lamaie si se fierb 5 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise