Banana Fairy Cakes

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 60 g unt sau margarina
  • - 60g zagar
  • - un ou
  • - o banana
  • - 60g faina
  • - o lingurita praf de copt

Mod de preparare

Amestecati untul cu zaharul pana se formeaza o crema pufoasa.

Adaugati oul si amestecati totul pana se formeaza o crema omogena.

Pasati banana cu o furculita si adaugati-o peste crema de unt.

La final adaugati faina si praful de copt si incorporati-le in crema formata.

Cu ajutorul unei linguri puneti crema in forme de muffins, umpleti formele cam trei sferturi (reteta spune ca ies 6 prajiturele dar mie mi-au iesit 9).

Puneti forma in cuptorul preincalzit la gaz4/180C si coaceti pentru 20-25 de minute.

Lasati prajiturile sa se racoreasca si intre timp faceti icing-ul din zahar pudra si foarte putina apa calduta(vezi mille-feuille). Ornati-le cu crema obtinuta si gata de servit.

POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise