Banana Split

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 banane;
  • 4 linguri de zahar;
  • 1 cub de unt;
  • 25 ml whiskey;
  • inghetata de vanilie;
  • fructe de sezon(caise,agude,visine);
  • sos de ciocolata;

Mod de preparare

Intr-o tigaie se caramelizeaza zaharul dupa care se adauga untul si cativa stropi de apa. Dupa ce s-a topit se pun bananele intregi sau taiate in jumatate pe lungime si le sotam un pic.

Cand e aproape gata punem whiskey-ul si le flambam.

Le servim pe platou alaturi de inghetata de vanilie si decor fructe de sezon si sos de ciocolata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise