Banane caramel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane mari
  • 5 linguri cu unt
  • 6 linguri cu zahar
  • 150ml rom
  • 1 praf de scortisoara
  • 4 cupe cu inghetata de vanilie
  • 4 capsune
  • 100g ciocolata neagra
  • 1 plic cu zahar pudra

Mod de preparare

Topiti zaharul intr-o tigaie,apoi adaugati 4 linguri cu unt,scortisoara si romul.

Puneti bananele decojite in acest sos,,intorcandu-le pe ambele parti.

Cand sunt rumenite,scoateti-le pe cate o farfurie.

Topiti ciocolata neagra intr-un vas pe foc in care se adauga o lingura cu unt.

La fiecare portie se adauga cate o cupa cu inghetata ,o capsuna pudrata cu zahar,apoi se pune ciocolata topita(eventual frisca).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise