Banane cu vin

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 banane
  • 1 l vin rosu sau alb
  • scortisoara dupa gust
  • 250-300 g zahar
  • Cantitatile se micsoreaza sau se maresc in functie de necesitate...

Mod de preparare

In vin se adauga zaharul si scortisoara,dupa care se pune la incalzit.Cand s-a infierbantat,se adauga bananele fara coaja.Se lasa sa fiarba cca 5 minute la foc mic,fara sa fiarba.Se lasa la racit si se da pentru o ora si jumatate la frigider.

Bananele se aseaza frumos in castronase si se toarna vinul peste ele...Este un desert minunat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise