Banane in sos caramel si susan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane mai mici (tari, mai verzi),
  • 3 linguri suc de lamiae,
  • 250gr zahar,
  • 4-5 linguri seminte de susan,
  • 250ml frisca lichida,
  • 200grame branza proaspata de vaci,
  • 2 pliculete zahar vanilinat

Mod de preparare

1. Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca.

2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae.

3. Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis.

4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede.

5. Se stinge focul si se adauga susanul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise