Banane in sos caramel si susan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane mai mici (tari, mai verzi),
  • 3 linguri suc de lamiae,
  • 250gr zahar,
  • 4-5 linguri seminte de susan,
  • 250ml frisca lichida,
  • 200grame branza proaspata de vaci,
  • 2 pliculete zahar vanilinat

Mod de preparare

1. Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca.

2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae.

3. Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis.

4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede.

5. Se stinge focul si se adauga susanul.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise