Banane in sos de vin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100gr zahar
  • 20gr unt
  • 100ml vin alb
  • 25ml coniac
  • 2 cupe inghetata

Mod de preparare

Zaharul se pune la caramelizat, dupa ce s-a topit, se adauga untul, se amesteca intr-una.

Dupa ce untul s-a topit adaugam vinul, apoi conuacul si amestecam usor.

Cand s-au incorporat toata adaugam banana taiata in doua pe lung si o lasam pana se inmoaie usor.

Cand s-a inmuiat banana o asezam pe farfurie, turnam sossi decoram farfuria cu 2 cupe de inghetata.

Pofta buna!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise