BANANE LA CUPTOR CU LAMAIE SI PORTOCALA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane mari
  • 4 felii de portocala decojite
  • zeama de la o lamaie
  • sucul de la o portocala
  • 1 lingura de zahar

Mod de preparare

Dupa ce se curata bananele de coaja se aseaza pe cate o folie de aluminiu, feliutele de portocala se taie bucatele.

Se stropesc cu suc de portocala si zeama de lamaie, se presara cu zahar si se decoreaza cu bucatele de portocala.

Se invelesc in folia de aluminiu (lejer) si se inchid la capete.

Se introduc la cuptor (200°) timp de 20 de minute si se servesc cu inghetata de vanilie daca nu se tine post.

Pofta buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise