Banane prajite

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 lipii libaneze
  • 3 banane
  • 100g miere de albine
  • 100g zahar praf
  • 10g cacao pudra
  • ulei de palmier pt prajit

Mod de preparare

Luam o lipie, punem o banana curatata si o rulam strans, o prindem cu trei scobitori si o taiem in trei bucati. Procedam la fel si cu celelalte. Intre timp se incinge uleiul in fripteuza, le prajim pe rand, cu grija sa nu se arda( se prajesc foarte repede). Le scoatem pe servetele absorbante, le lasam cam 5’ la scurs, scoatem cu grija, scobitorile dupa care le dam prin zahar praf.

La o portie, servim cate trei bucati pe farfurie plata, stropite cu miere de albine si pudrate cu cacao. Sunt crocante si deosebit de gustoase.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise