Banane prajite

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -aluat clatite
  • -banane
  • -unt sau ulei
  • -zaqhar
  • -apa

Mod de preparare

De Sf. Paste am fost inviotata la niste prieteni foarte buni la care am mancat, printre altele, si banane prajite. Am reticienta pana sa le gust, dar de atunci le prepar ori de cate ori am ocazia. Sigur o sa va placa.

Faceti un aluat exat ca pentru clatite, taiati bananele rondele si treceti-le prin acea coca. Se prajesc, de preferat, in unt, care le va da ui gust mai bun. Daca le prajiti in ulei, puneti-le sa se scurga pe un servetel de hartie. Preparati un sirop din zahar si apa si lasati-l sa fiarba ca sa se ingroase. Cald, turnati-l peste banane. Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise