De Sf. Paste am fost inviotata la niste prieteni foarte buni la care am mancat, printre altele, si banane prajite. Am reticienta pana sa le gust, dar de atunci le prepar ori de cate ori am ocazia. Sigur o sa va placa.
Faceti un aluat exat ca pentru clatite, taiati bananele rondele si treceti-le prin acea coca. Se prajesc, de preferat, in unt, care le va da ui gust mai bun. Daca le prajiti in ulei, puneti-le sa se scurga pe un servetel de hartie. Preparati un sirop din zahar si apa si lasati-l sa fiarba ca sa se ingroase. Cald, turnati-l peste banane. Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise