banateana

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 galbenusuri se freaca cu 150 gr. zahar pudra
  • 170 gr margarina rama
  • 200 gr faina . se coc 2 foi pe dosul tavi la foc iute.

Mod de preparare

blat:

se bat cele 7 galbenusuri spuma tare cu 200 gr. zahar , se adauga 150 gr. nuci taiate , 200gr. rahat taiat , 180 gr. ciocolata taiata bucati mici , 50 gr. stafide , 150 gr. faina . se coace in tava unsa cu margarina rama si tapetata cu hartie.

crema :

4 oua intregi , 8 linguri de zahar se bat pe abur pana se ingroasa , se adauga 3 linguri cacao cernuta .

dup ce sa racit se amesteca cu margarina rama 200 gr. frecat cu zaharul 150 gr. pudra .

se unge o foaie galbena se pune blatul de bezea , crema , foaie si se orneaza cu glazura de ciocolata

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise