Banza de vaci tip Almette cu verdeata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • 100 g smantana
  • 2 cepe potrivite
  • marar, sare

Mod de preparare

Se amesteca banza de vaci cu smantana, se freaca untul se adauga banza cu smantana peste untul frecat.

Se toaca marunt ceapa si mararul si se amesteca cu amestecul de mai sus.

Se da la rece aproximativ 1 h.

Acesta branzica se poate consuma pe felii de paine uscata in cuptor sau se pot umple rosii, ardei grasi.

Pofta buna!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise