Banza de vaci tip Almette cu verdeata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • 100 g smantana
  • 2 cepe potrivite
  • marar, sare

Mod de preparare

Se amesteca banza de vaci cu smantana, se freaca untul se adauga banza cu smantana peste untul frecat.

Se toaca marunt ceapa si mararul si se amesteca cu amestecul de mai sus.

Se da la rece aproximativ 1 h.

Acesta branzica se poate consuma pe felii de paine uscata in cuptor sau se pot umple rosii, ardei grasi.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise