Barcute din stuf de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 225 g lapte cu cacao
  • 85 g de cereale din grau zdrobite
  • 8 forme de hartie pentru prajituri
  • 24 bomboane in forma de peste

Mod de preparare

1. Se rupe ciocolata in bucatele si se asaza intr-un bol rezistent la caldura. Se asaza bolul deasupra unei oale cu apa fierbinte, asigurandu-va ca apa nu atinge fundul bolului. Se incalzeste pana cand ciocolata se topeste si se amesteca pana se omogenizeaza.

2. Se scoate bolul din oala. Se zdrobesc cerealele si se amesteca in ciocolata topita.

3. Se iau formele de hartie de prajituri si se indoaie in jumatate, formand semicercuri. Cu o lingura se asaza amestecul de ciocolata in forme, facand un gol in centru cu spatele lingurii. Se asaza cele 8 forme si se lasa la racit in frigider pentru 30 de minute.

4. Se scot barcutele de ciocolata din formele de hartie si se asaza pe un platou. Se umplu barcile cu dulciuri in forma de peste.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise