Batoane cu brînză

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 250 g branza
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca untul cu faina, cu branza si ouale si se freaca bine. Se pune amestecul 1/2 ora la frigider. Dupa aceea,se mai framanta inca o data aluatul si se modeleaza nist baghete. Fiecare trebuie sa fie cam de 10 cm. lungime si 2-3 cm. grosime. Apoi se pun in tava de copt. Se ung baghetele cu ou batut si apoi se presara pe ele un pic de sare si branza. Se coc baghetele intr-un cuptor incalzit la aproximativ 180 grade, 30-45 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise