Baton de mamaliguta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • malai
  • apa
  • sare
  • branza telemea de oi sau branza de burduf
  • costita sau kaizer putin afumate

Mod de preparare

Se face o mamaliguta putin mai tare si se rastoarna pe o folie alimentara, se intinde ca o foaie cu grosimea de 1 cm. Dupa ce se niveleaza se aseaza peste ea un strat de afumatura taiata marunt si calita in putin ulei iar peste ea branza. Cantitatile de branza si afumatura variaza functie de gustul fiecaruia. Se ruleaza ca un baton si se poate folosi taind felii groase de cca 2 cm. calda sau dupa racire se introduce in frigider si o puteti manca rece sau incalzita pe gratar, ori in tigaie cu putin unt si peste puteti pune oua.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise