Bautura calda cu coniac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 galbenusuri
  • 5 linguri zahar(brum)
  • 500ml coniac
  • 500ml vin rosu
  • 1 lingurita nucsoara

Mod de preparare

Frecati galbenusurile si zaharul pana cand acesta se dizolva si compozitia devine cremoasa.Turnati peste acest amestec coniacul,omogenizati,apoi vinul si amestecati bine.Incalziti amestecul pe baie de aburi,fara a-l lasa sa dea in clocot.Inainte de a turna bautura in pahare calde,presarati in acestea nucsoara rasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise