Bautura de coacaze

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100gr coacaze
  • 500gr zahar
  • 100ml alcol
  • sau
  • 250ml vodka

Mod de preparare

Coacazele se curata de codite si de mizerie. Se pun la fiert. Se ia zeama care ramane. Se pune zaharul. Se pune alcolul sau vodka. Se pune la rece 1 ora. Apoi se scoate se pune o frunzulita de menta(optional) si un cub sau doua de gheata(optional).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise