Bautura de coacaze

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100gr coacaze
  • 500gr zahar
  • 100ml alcol
  • sau
  • 250ml vodka

Mod de preparare

Coacazele se curata de codite si de mizerie. Se pun la fiert. Se ia zeama care ramane. Se pune zaharul. Se pune alcolul sau vodka. Se pune la rece 1 ora. Apoi se scoate se pune o frunzulita de menta(optional) si un cub sau doua de gheata(optional).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise