Bautura racoritoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie
  • 3 piersici decojite
  • 2 caise
  • 1l de vin alb demisec
  • sirop de coacaze
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Lamaia taiata rondele,piersicile si caisele taiate fideluta,impreuna cu vinul se pun intr-un castron si lasa la racoare cu un capac deasupra 2-3 ore.

Piersicile si caisele se storc intr-un tifon,iar sucul lor se amesteca cu vinul la care se adauga siropul de coacaze.Se toarna in pahare cu multa gheata si se orneaza cu rondele de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise