Beef tartare

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr carne de vita tocata fin cu satarul
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 lingura capere taiate fin
  • 4 castraveciori mici in otet taiati marunt
  • 4 galbenusuri
  • 1 lingurita pasta de anchois (sau sardele)
  • 1 lingura rasa de paprica
  • 1 lingura de ketchup
  • 1 lingura mustar dijon
  • 3-4 picaturi de sos Tabasco
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingura coniac bun.

Mod de preparare

Carnea se amesteca bine cu restul ingredientelor, se condimenteaza cu sare si piper, se formeaza 4 portii, se aseaza in farfurii pe foi de salata si cu sferturi de rosii cherry, se serveste cu paine prajita fara coaja taiata ornamental.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise