Bezele cu fulgi de cocos

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 albuşuri de ou
  • - 250g de zahăr
  • - 100g fulgi de cocos
  • - 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • - un praf de sare
  • - margarină pentru uns tava

Mod de preparare

Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare. Trebuie batute fără zahăr minim 5 minute, apoi se poate adăuga zahărul. Se adaugă 1-2 linguri de zahăr, se bate până se topeşte, apoi se adaugă alte 1-2 linguri şi aşa mai departe până terminăm de adăugat tot zahărul. La final se adaugă zahărul vanilat şi fulgii de cocos.

Într-o tavă tapetată cu hârtie şi unsă cu margarina se spriţează bezelele. Se coc la cuptor, la 100oC, cu uşa cuptorului puţin deschisă, timp de 90 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise