Bile cu rom

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g alune pisate
  • 100 g ciocolata rasa
  • 120 g cocos
  • 3-4 lingurite esenta de rom
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 100 g unt.

Mod de preparare

Se pun alunele pisate si cocosul intr-o tigaie pe foc si se lasa pana se coc putin. Punem untul intr-un bol de mixer, adaugam zaharul vanilat, zaharul pudra cu aroma de vanilie, ciocolata rasa si romul, le amestecam un pic cu mixerul dupa care adaugam si alunele pisate si cocosul care s-au copt, amestecam toate acestea la un loc un pic, dupa care facem bilute si le dam prin cocos, apoi se aseaza in forme speciale.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise