Bile din cocos.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o reteta simpla si usor de preparat si buna!
  • 300 g albus de oua(9 albusuri)
  • 300 g cocos
  • 300 g zahar

Mod de preparare

Luam un castron si rasturnam toate ingredientele.

Invirtim bine pina obtinem o compozitie tare.

Punem cuptorul la incins la 210 grade sus si jos.

Acoperim tava cuptorului cu o hirtie speciala.

Formam bilele si le punem in tava,separate un pic.

Bagam la cuptor si il coborim la 170 de grade timp de 20-30 minute.

Servim rece si dupa plac.Putem sa servim cu frisca.

Mentiuni-albusul de ou poate fii facut spuma inainte de al amesteca cu zaharul si cocosul.Eu nu l-am batut si cind am bagat in cuptor a inceput sa iasa putin albusul de dedesupt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise