BILUTE CU BRANZA DE VACI SI CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g.ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri unt,
  • 2 linguri oregano,
  • 400g.branza dulce degresata,
  • 5 linguri lapte,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • sare;

Mod de preparare

1. Se curata ciupercile si ceapa si se spala. Se oparesc ciupercile, se scurg si se taie cubulete.

2. Se toaca ceapa marunt si se caleste in untul topit. Se adauga ciupercile, 50ml. apa si se inabusa impreuna pana scad.

3. Se paseaza branza printr-o sita si se amesteca cu ciupercile, laptele, oregano si sare, dupa gust.

4. Cu mainile umede se formeaza bilute din compozitie si se trec prin patrunjel tocat fin si se aseaza pe rondele de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise