BILUTE CU BRANZA DE VACI SI CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g.ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri unt,
  • 2 linguri oregano,
  • 400g.branza dulce degresata,
  • 5 linguri lapte,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • sare;

Mod de preparare

1. Se curata ciupercile si ceapa si se spala. Se oparesc ciupercile, se scurg si se taie cubulete.

2. Se toaca ceapa marunt si se caleste in untul topit. Se adauga ciupercile, 50ml. apa si se inabusa impreuna pana scad.

3. Se paseaza branza printr-o sita si se amesteca cu ciupercile, laptele, oregano si sare, dupa gust.

4. Cu mainile umede se formeaza bilute din compozitie si se trec prin patrunjel tocat fin si se aseaza pe rondele de rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise