Bilute cu cacao si nuca de cocos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500gr biscuiti
  • 100ml lapte
  • 80gr margarina pt prajituri
  • cacao
  • esenta de rom
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se rad biscutiti si se pun intr-un vas,se adauga laptele,se amesteca cu esenta de rom.Pe foc se topeste margarina si putin zahara(daca doriti mai dulce),dupa aceea margarina topita se pune in vas si se amesteca.

Pe o farfurie se pune nuca de cocos,din compozitia obtinuta in vas se fac bilute si se dau prin nuca de cocos.

Le puneti la frigider 3 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise