Bilute cu nuca de cocos si ciocolata

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200g de cocos
  • -100g frisca lichida
  • 70g zahar farin
  • 70g unt topit
  • -50g cacao
  • pt decor:
  • -200g ciocolata cu lapte
  • -nuca de cocos

Mod de preparare

Intr-un vas amestecati nuca de cocos cu cacao si zaharul farin;

Topiti untul fara al incalzii prea mult si adaugati peste acesta frisca lichida,omogenizati dupa care adaugati aceasta compozitie in vasul cu amestecul de mai sus;

Amestecati totul,va rezulta o compozitie destul de lipicioasa din care ve-ti obtine cam 20-25 bilute;

Asezati bilutele pe un platou dupa care le introduceti pt 30 minute in frigider;

Intre timp topim ciocolata,infingem cate o scobitoare in biluta ,o trcem prin ciociolata topita,le trecem prin nuca de cocos si le introducem din nou in frigider timp de 30 minute;

Dupa gust nuca de cocos de decor o puteti inlocui cu nuca macinata sau picaturi de ciocolata alba si neagra!

Si de ce nu, putem pregatii un cadou gustos pt cei dragi cu aceste bilute ,in pungute transparente, pt sarbatorile de iarna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise