Bilute cu nuci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un ou;
  • -250g faina
  • -nuci
  • -zahar
  • -zahar pudra

Mod de preparare

Se ia un castron in care se pune oul.Se amesteca si se aduga zaharul si faina.Nucile, dupa ce au fost tocate putin mai marunt, se aduga in compozitie.Compozitia trebuie sa fie tare astfel incat sa puteti lua din ea si sa o modelati .Se incinge tigaia cu ulei si se pun putine cate putine.La sfarsit se presara zahar pudra dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise