Bilute de branza cu somon afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr branza de vaci
  • 50 gr somon afumat
  • sare
  • 1 linguri boia
  • o ceapa mica
  • 3 linguri smantana dulce
  • 150 gr seminte (floarea soarelui, susan, nuca, mac) sau verdeata

Mod de preparare

Curatam ceapa si o dam pe razatoarea mica.

Branza o punem intr-un bol si cu ajutorul unui blender o facem pasta fina. Acum putem adauga ceapa razuita, smantana , sare dupa gust si boia. Boiaua ii va da culoare. Somonul afumat il feliem in cubulete mici sau fasiii mici si subtiri.

Amestecam bine. O dam putin la frigider si intre timp pregatim o farfurie cu seminte. Din compozitie luam cu o lingurita mica si facem bilute cu mainile. Fiecare bila o vom da prin seminte si o asezam pe platou.

Procedam la fel pana terminam toata compozitia.

Se poate folosi orice fel de seminte doriti sau se pot combina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise