Bilute de ciocolata si nuca de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 100 gr zahar pudra
  • 1oo gr ciocolata
  • 70 gr unt
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Untul se lasa la temperatura camerei 1/2 ora si dupa se omogenizeaza bine.Ciocolata se topeste la bagno marie.Se amesteca branza de vaci cu zaharul,ciocolata si cu untul.

Se adauga nuca de cocos cat sa se intareasca putin compozitia.

Se formeaza bilute care se trec prin nuca de cocos,se pun pe o tava acoperita cu hartie si se pun in congelator.

Se scot cu 1/2 ora inainte de servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise