Bilute de ciocolata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g biscuiti
  • 300g zahar pudra
  • 150g unt
  • 2 linguri cacao
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 2 linguri de apa
  • 2 oua

Mod de preparare

Se framanta ntr-un castron biscuitii macinati, zaharul, untul, cacaoa, esenta de rom, apa, galbenusurile frecate spuma si albusurile batute. Se modeleaza apoi in forme de bilute. Se dau la rece vreo 30min .SI GATA! Daca doriti, puteti sa tavaliti bilutele prin zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise