Biscuiti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 grame unt
  • 150-200 grame zahar
  • 1 ou
  • 300 grame faina grau
  • 100-150 grame faina porumb
  • 1 varf cutit sare
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

1. Se amesteca zaharul si untul ( se bat la mixer)

2. Se adauga oul. Se bate la mixer inca 3 minute

3. Intr-un alt vas se amesteca faina de grau, faina de porumb, sarea si praful de copt

4. Se amesteca toata ingredientele si se face o coca (daca nu este destul de consistenta, se mai poate adauga faina de grau)

5. Pe hartie de copt se intind 2 foi cu grosimea de 1 cm si se lasa la rece 30 minute (congelator)

6. Se fac diferite forme si se pun in tava tapetata cu unt/ulei si faina de grau

7. Se lasa la copt 12-15 minute

P.S. Sunt un deliciu unsi cu dulceata, alaturi de o cafea neagra!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise