Se freaca untul cu zaharul,pana se obtine o crema fina. Adaugam sarea,apoi treptat,se incorporeaza faina,amestecand bine.
Impartiti aluatul in 2,si incorporati cacao in una din jumatati. Inveliti cele 2 bile de aluat in folie de plastic si se baga in frigider pentru 2 ore.
Impartiti fiecare bucata de aluat in 3,si formati suluripe care le lipiti intre ele cu albus,alternand culorile. Inveliti din nou aluatul in folie si bagati din nou la frigider pentru o ora.
Taiati aluatul in felii de 5 mm si coaceti 15-20 minute,in cuptorul preancalzit. Cand scoateti biscuitii din cuptor,ii lasati sa se raceasca putin si apoi ii scoateti din tava.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise