BISCUITI ALB SI NEGRU

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -150 gr unt
  • -75 gr zahar pudra
  • - un varf cutit de sare
  • - 200-300 gr faina
  • - 25 gr cacao
  • - un albus

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul,pana se obtine o crema fina. Adaugam sarea,apoi treptat,se incorporeaza faina,amestecand bine.

Impartiti aluatul in 2,si incorporati cacao in una din jumatati. Inveliti cele 2 bile de aluat in folie de plastic si se baga in frigider pentru 2 ore.

Impartiti fiecare bucata de aluat in 3,si formati suluripe care le lipiti intre ele cu albus,alternand culorile. Inveliti din nou aluatul in folie si bagati din nou la frigider pentru o ora.

Taiati aluatul in felii de 5 mm si coaceti 15-20 minute,in cuptorul preancalzit. Cand scoateti biscuitii din cuptor,ii lasati sa se raceasca putin si apoi ii scoateti din tava.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise