Biscuiti asortati gustosi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. de unt ,
  • 75 gr. de zahar pudra ,
  • 1 ou mare,
  • 225 gr. faina 00 ,
  • 1/2 lingurita de praf de copt,
  • sare si arome (eu am utilizat vanilie si lamaie)
  • pentru decor: zahar pudra, cirese confiate, ciocolata topita.

Mod de preparare

Aprindeti cuptorul la 250 de grade.Untul usor moale se monteaza cu zaharul pudra cu mixerul pentru 5 minute pana devine o compozitie spumoasa. Adaugati oul si aromele si mixati pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praful de copt si sarea se adauga in due trance amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus ca la blatul de tort. Turnati compozitia intr-un sac-au-posche cu sprit si modelati biscuitii pe o tava acoperita cu hartie de copt.Introduceti tava in cuptor si dupa 3 minute reduceti temp la 200 grade. Sunt gata cand sunt usor aurii cam 10 minute dar depinde de cuptorul vostru. Lasati sa se raceasca usor pe un gratar pt ca sunt foarte sfaramiciosi calzi. Dupa decorati dupa fantazia voastra. Biscuitii cu ciresele confiate ii decorati inainte de a introduce tava in cuptor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise