Biscuiti cu branza si verdeata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 20 de bucati):
  • Aluatul - 1 ceasca faina,
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • 60 g unt,
  • 1 ou batut usor,
  • 1-2 linguri apa de la gheata,
  • 1/2 ceasca de cascaval ras,
  • 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt),
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat.
  • Umplutura - 75 g branza de vaci,
  • 25 g unt,
  • 1 lingura marar verde tocat,
  • 1 lingura patrunjel verde tocat,
  • 1/4 ceasca de cascaval ras,
  • piper macinat.

Mod de preparare

Se incinge cuptorul, se tapeteaza doua tavi cu hartie pentru copt. Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga untul si se framanta pana ce se obtine un amestec sfaramicios (se pot framanta cu robotul de bucatarie: 30 de secunde). Se incorporeaza oul, apa si cascavalul ras si se framanta in continuare, pana ce aluatul se leaga bine (cu robotul: 40 sec.). Se pune aluatul pe planseta si se incorporeaza si coditele de ceapa si patrunjelul verde. Se intinde aluatul (grosimea: 2,5 mm) si se taie cu o forma (sau gura unui pahar) cercuri, cu diametrul de 5 cm. Se asaza pe tava si se coc circa 8 minute, pana ce se rumenesc, dupa care se lasa sa se raceasca. Pentru umplutura: se freaca intr-un castron untul cu branza de vaci, pana ce amestecul arata ca o crema. Se adauga verdeata, piperul si cascavalul ras si se freaca in continuare, pana ce compozitia este neteda. Se ung cu ea jumatate din biscuitii copti, iar ceilalti se asaza deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise