Biscuiti cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 g faina de prajituri
  • 50 g unt
  • 50 g branza Cheddar, rasa
  • 50 ml lapte
  • unt pentru uns
  • rosii mici pentru ornat

Mod de preparare

1. Se pune faina intr-un bol. Apoi, cu degetele, se inglobeaza untul pana cand capata aspectul unor firimituri de paine.

2. Se adauga jumatate din cantitatea de branza. Se adauga laptele si se framanta pana cand pasta este omogena.

3. Se asaza aluatul pe o suprafata presarata cu faina si se formeaza o foaie rotunda cu diametrul de 15 cm. Se taie in patrate si se asaza pe tava de copt (sau se pot folosi cutite de biscuiti pentru biscuiti mai mici).

4. Se coace 15 minute la 180 grade Celsius / marcajul de gaz 4. Se lasa la racit, apoi se asaza pe un platou, ornandu-se cu rosii. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise