Biscuiti cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 g faina de prajituri
  • 50 g unt
  • 50 g branza Cheddar, rasa
  • 50 ml lapte
  • unt pentru uns
  • rosii mici pentru ornat

Mod de preparare

1. Se pune faina intr-un bol. Apoi, cu degetele, se inglobeaza untul pana cand capata aspectul unor firimituri de paine.

2. Se adauga jumatate din cantitatea de branza. Se adauga laptele si se framanta pana cand pasta este omogena.

3. Se asaza aluatul pe o suprafata presarata cu faina si se formeaza o foaie rotunda cu diametrul de 15 cm. Se taie in patrate si se asaza pe tava de copt (sau se pot folosi cutite de biscuiti pentru biscuiti mai mici).

4. Se coace 15 minute la 180 grade Celsius / marcajul de gaz 4. Se lasa la racit, apoi se asaza pe un platou, ornandu-se cu rosii. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise