Biscuiti cu chipsuri de ciocolata

Biscuiti cu chipsuri de ciocolata.Frecam untul moale cu zaharul pudra. Adaugam oul, praful de sare, apoi faina amestecata cu praful de copt.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 170 g unt
  • 80 g zahar pudra
  • 1 ou
  • esenta vanilie
  • 240 g faina
  • un praf de sare
  • 7 g praf de copt
  • 65 g chipsuri de ciocolata

Mod de preparare

Frecam untul moale cu zaharul pudra. Adaugam oul, praful de sare, apoi faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine. La final adaugam vanilia si chipsurile de ciocolata. Coca nu trebuie sa fie tare.Introducem la rece 15-20 de minute.

Formam bilute din aluat si le asezam in tava in care am pus hartie de copt lasand spatiu intre ele.Introducem in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute pana capata o culoare aurie.

Se pot pastra intr-un vas inchis mai multe zile.La noi nu au rezistat decat doua zile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise