Biscuiti cu fulgi de nuca de cocos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fulgi de nuca de cocos-1kg
  • albus- 800gr
  • Zahar- 1,5kg

Mod de preparare

Batem albusurile cu zaharul pana se ingroasa apoi adaugam fulgii si mestecam cu lingura de sus in jos. Apoi le punem in frigider 30min. Dupa ce le-am scos punem in sacosa si facem forme de care doriti, dar daca nu aveti sacose se poate cu lingura de pus aluatul in tava facand rotunduri.Temperatura 180C 15min sau pana se fac de culoare aurie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise