Biscuiti cu fulgi de nuca de cocos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fulgi de nuca de cocos-1kg
  • albus- 800gr
  • Zahar- 1,5kg

Mod de preparare

Batem albusurile cu zaharul pana se ingroasa apoi adaugam fulgii si mestecam cu lingura de sus in jos. Apoi le punem in frigider 30min. Dupa ce le-am scos punem in sacosa si facem forme de care doriti, dar daca nu aveti sacose se poate cu lingura de pus aluatul in tava facand rotunduri.Temperatura 180C 15min sau pana se fac de culoare aurie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise