biscuiti cu gem

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g zahar
  • 125 g unt
  • 250 g faina
  • 60ml vin
  • sare
  • 1 lingurita coaja rasa de portocale
  • 100 g gem caise.

Mod de preparare

Zaharul se amesteca cu untul ,vinu,un varf de cutit de sare,coaja de portocale si faina.Se framanta un aluat care se intinde pe planseta intr-o foaie si se taie forme de biscuiti.Se pun intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se se coc la foc potrivit.Dupa cesau racit se unesc doi cate doi cu gem .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise