biscuiti cu gem

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g zahar
  • 125 g unt
  • 250 g faina
  • 60ml vin
  • sare
  • 1 lingurita coaja rasa de portocale
  • 100 g gem caise.

Mod de preparare

Zaharul se amesteca cu untul ,vinu,un varf de cutit de sare,coaja de portocale si faina.Se framanta un aluat care se intinde pe planseta intr-o foaie si se taie forme de biscuiti.Se pun intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se se coc la foc potrivit.Dupa cesau racit se unesc doi cate doi cu gem .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise