Biscuiti cu mac si susan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr faina tip 550
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 linguri seminte mac
  • 2 linguri seminte susan
  • 1/2 lingurita chilli (dupa gust)
  • 1 ou mic
  • 100 ml lapte
  • 250 gr unt

Mod de preparare

Intr-o craticioara topim untul si il lasam la racit. Adaugam oul usor batut si laptele.

Separat amestecam faina, semintele, condimentele si sarea. Incorporam amestecul de unt si framantam usor aluatul.

Il intindem intr-o foaie subtire (de grosimea unei clatite) si il taiem dupa plac. Se coc la 170 de grade timp de 10 minute.

Serviti cu diverde dip-uri (http://www.myfancycake.com/2012/06/dip-in-mix.html).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise