biscuiti cu miere.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri de miere
  • 2 oua
  • un orcan mic de smantana
  • 4 linguri de unt
  • 400 g faina
  • o lingurita amoniac
  • un plic zahar vanilat.

Mod de preparare

Incalzesti usor untul, apoi il amesteci cu smantana, mierea, sarea, amoniacul si ouale batute. Adaugi faina si framanti un aluat potrivit de moale.

Il acoperi si il lasi sa stea o jumatate de ora. Intinzi o foaie mai subtire, pe care o tai in forme de biscuiti cu un cutit uns cu ulei. Asezi biscuitii intr-o tava unsa si pudrata cu faina si ii dai la cuptor, la foc mic, pana cand se coc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise