Biscuiti cu nuca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400g faina
  • 2 galbenusuri
  • 120g nuca macinata
  • 125g zahar
  • 250 g margarina
  • esenta de vanilie
  • esenta de lamaie
  • 1 zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se topeste apoi se pune margarina,nuca, faina si esentele.

Se framanta bine apoi se intinde si se face formele dorite.

Se pun intr-o tava si se dau la cuptor.(se coc repede;atentie mare!!!)

Dupa ce se racesc se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta Buna!!!:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise