Biscuiti cu praf de copt

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani faina
  • 2 linguri de zahar
  • 3 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 cana grasime vegetala
  • un ou
  • 2/3 cana lapte.

Mod de preparare

Intr-un castron mare se combina faina,zaharul,praful de copt si sarea.Se adauga grasimea vegetala si se amesteca pana cand devine sfaramicioasa.Se bate oul cu laptele;se adauga peste si se amesteca doar pana se inmoaie.

Se rastoarna aluatul pe o suprafata usor presarata cu faina;se intinde intr-o foaie groasa de un cm.Se decupeaza cu un tipar rotund de biscuiti.Se pun pe o tava de copt.Se coc 10-12 minute.Se servesc calzi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise