Biscuiti cu unt glazurati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 230 gr.unt de 82% grasime;
  • 1 ou;
  • 180 gr.zahar pudra;
  • 1 praf de copt;
  • 430 gr.faina alba;
  • zeama de lamaie/esente;

Mod de preparare

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra.

2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura camerei.

3.Se adauga zeama de lamaie sau esenta dupa preferinta.

4.La final se adauga faina si praful de coc si se framanta usor.

5.De obicei,eu nu pun aluatul la frigider.Asa ca se intinde o foaie pe blatul de lucru si se decupeaza diverse figurine.Tava se introduce la cuptor pentru 15 minute la foc potrivit.

Se pot decora cu royal icing sau cu pasta de zahar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise