Biscuiti cu unt

Se bate untul pana devine cremos.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 g unt gras la temperatura camerei
  • - 60 g zahăr pudră
  • - 1 plic zahăr vanilat
  • - 1 linguriță esență sau extract de vanilie
  • - 260 g făină
  • - 1/2 linguriță sare

Mod de preparare

Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute.

Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează.

Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră.

După ce a stat la rece, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină, într-o foaie de grosimea de 5 mm.

Tăiați aluatul în ce formă doriți și coaceți timp de 10 minute.

Decorați după bunul plac.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise