Biscuiti de casa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 linguri de lapte
  • 12 linguri de ulei
  • 12 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 1 lingurita bicarbonat
  • mac
  • faina cat cuprinde.

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu ouale, praful de copt, laptele si uleiul. Se imparte compozitia in doua parti. Intr-una am pus mac si pe cealalta am lasat-o simpla. Se adauga faina cat cuprinde. Se lasa intr-o folie de plastic cam 30 de minute la frigider. Se intinde o foaie groasa de 5 mm. Se decupeaza biscuitii cu forme diverse. Se unge cu ulei o tava, se aseaza biscuitii. Tava se da la cuptor pentru aproximativ 10 minute, la 180°C.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise