Biscuiti deliciosi din compot de mere si ovaz

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 si 3/4 cana de faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana de unt
  • 1 ou
  • 2 cani compot de mere
  • 2 lingurite bicarbonat stins cu otet
  • 1 cana stafide
  • 1 cana fulgi de ovaz(fulgi de ovaz)
  • 1/2 cana de apa

Mod de preparare

Este f simplu.

Se amesteca totul f bine, in afara de ovaz si apa. Dupa ce totul este bine amestecat se pun fulgii de ovaz si se amesteca si ei dar fara sa se striveasca prea tare.

Apa se adauga dupa aceea daca este nevoie,pt a lega ingredentele impreuna(daca este prea uscat aluatul).

Compozitia de pus in tava nu trebuie sa fie lichida.

Se pun in cuptor cu lingura pt 20 minute la 350F (180C) sau 325F daca cuptorul e f bun.

Copii ii adora.

Sunt deliciosi.

Pofta buna.

PS. uita-ti un articol despre proprietatile ovazului pt copii si adulti

http://diversificare.ro/alimente/2012/06/fulgi-de-ovaz-integral-cei-mai-nutritivi-dintre-cereale/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise