Biscuiti din branza cheddar

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30g faina alba simpla
  • 2 linguri faina cu agent de crestere
  • 125g unt la temperatura camerei
  • 125g branza cheddar rasa
  • 2 linguri parmezan
  • Un praf de paprika
  • O lingura zeama lamaie
  • Un praf de sare

Mod de preparare

Puneti toate ingredientele in robot si mixati pana devine o coca. Daca nu aveti robot, amestecati faina, paprika si sarea intr-un bol. Taiati untul cubulete si frecati faina cu acesta pana se formeaza o textura de pesmet. Adaugati cheddar-ul si parmezan-ul si continuati sa amestecati pana formeaza o coca moale. Adaugati lamaia.

Formati un cilindru de 38cm lungime si infasurati-l in folie de plastic, dati la frigider pentru cel putin 3 ore. Luati coca din frigider si taiati felii de aproape un centimetru si coaceti la 170 grade intr-o tava cu hartie de copt, pentru 15 minute sau pana devin aurii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise