Biscuiti finete

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 110 gr. fulgi de cocos
  • 50 gr. unt moale la temperatura camerei
  • 40 gr. zahar
  • 60 gr. faina pentru clatite
  • 0,5 lingurita zahar vanilat
  • 10 visine confiate

Mod de preparare

Se mixeaza untul cu zaharul.

Se adauga zaharul vanilat si faina, amestecam pana la omogenizare.

Se formeaza 10 bilute pe care le tavalim in fulgi de cocos si le punem in tava unsa cu unt cu distanta intre elede 3 cm , apasam cu degetul in fiecare biluta si punem in gaurica cate o visina.

Coacem la 180 de gr. C 15 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise