Biscuiti scotieni

Punem toate ingredientele in bol.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 300 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 100 gr migdale
  • 3 vanilii
  • putina sare
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare

Punem toate ingredientele in bol si amestecam bine cu mana. Daca aluatul nu se dezlipeste usor de pe peretii bolului, mai adaugam putina faina. Ungem o tava cu unt. Punem aluatul in cornet si apasam usor sa fie rotunzi biscuitii.

Preincalzim cuptorul la 175 de grade C si coacem la foc mediu (150-175 grade C) pentru 10-12 de minute.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise