Bisli indian sarat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de naut macinat
  • 350 ml apa
  • 1lingura de sare
  • 11/2 ulei (pentru a praji bisli in ulei incins-baie de ulei)

Mod de preparare

Intr-o cratita se amesteca nautul cu apa si cu sarea pina devine un aluat moale.

Cind aluatul este gata se incinge uleiul si se trece aluatul printr-o razatoare cu gauri mari sau se picura bucatele mici cu lingura sau prin lingura cu gauri mari.

Se lasa putin la prajit si se scoate pe hirtie absorbanta.

Se poate pastra intr-o cutie inchisa ermetic.

Este gustos ca aperitiv cu bere rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise