Bizcocho con canela

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250g faina
  • 250ml lapte
  • 20g drojdie praf
  • 180g zahar
  • 2 lingurite de scortisoara
  • 2 oua
  • 100g margarina
  • 2 lingurile zahar pudra

Mod de preparare

Se amesteca faina cu drojdia,zaharul si scortisoara.

Se bat ouale cu margarina frecata si laptele.

Se toarna in taza tapetata cu faina sau hartie.

Se coace la 180°C timp de 30 de minute.

Ca s-a racit se presara zaharul pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise