Bizcocho con canela

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250g faina
  • 250ml lapte
  • 20g drojdie praf
  • 180g zahar
  • 2 lingurite de scortisoara
  • 2 oua
  • 100g margarina
  • 2 lingurile zahar pudra

Mod de preparare

Se amesteca faina cu drojdia,zaharul si scortisoara.

Se bat ouale cu margarina frecata si laptele.

Se toarna in taza tapetata cu faina sau hartie.

Se coace la 180°C timp de 30 de minute.

Ca s-a racit se presara zaharul pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise